Ritregistratie

Rittenregistratie bijhouden met Automat Assen

Wilt u ook volledige controle over al uw eigendommen en werknemers? Dan heeft Automat Assen de oplossing voor u! Het rittenregistratiesysteem van FMS. Met dit kilometerregistratiesysteem ziet u in een oogopslag waar al uw werknemers en voertuigen zich bevinden. Bij aanschaf van het FMS rittenregistratiesysteem ontvangt u zowel een internet app als een mobiele app. Met deze rittenregistratie app heeft u alle informatie in een duidelijk overzicht.

myfms36675

 

 

 

 

 

 

 

 

De rittenregistratie app

Via het platform MyFMS kunt u gemakkelijk inloggen. Via een gebruikersnaam en wachtwoord komt u op uw laptop, via het internet, en op uw mobiele telefoon, via de mobiele rittenregistratie app in de MyFMS-omgeving. Hier heeft u direct inzage in waar uw voertuigen zich bevinden. U hoeft geen software meer te installeren en het uitvoeren van updates behoort ook tot de verleden tijd. De rittenregistratie app van FMS schaft u gemakkelijk en snel aan via Automat Assen. Heeft u interesse? Neem dan snel contact op via de knop onderaan deze pagina of bel ons op 0592-315279. In de rittenregistratie app ontvangt u diverse rapportages, zoals een brandstofrapportage en een kilometerrapportage. Aan de hand van deze gegevens kunt u uw wagenpark optimaliseren.

Voordelen van het FMS ritregistratie systeem

Aan de hand van de rapportages uit de rittenregistratie app kunt u financieel flink besparen op uw wagenpark. Door de brandstofrapportage kunt u precies zien hoeveel brandstof welke werknemer verbruikt en wat het gemiddelde is. Aan de hand van deze gegevens kunt u uw brandstofkosten verlagen. De rittenregistratie app van FMS beschikt daarnaast over een privé/zakelijk knop zodat u het probleem van privacy eenvoudig tackelt. Mocht uw werknemers privé kilometers rijden, kan hij of zij gemakkelijk het ritregistratiesysteem uitzetten en worden de ritten niet geregistreerd totdat de werknemer de knop weer omzet naar het zakelijk rijden.

Waarom moet u kiezen voor de rittenregistratie app van FMS?

In onderstaand overzicht vindt u de voordelen van het kilometerregistratie systeem FMS. Bent u benieuwd naar dit systeem? Neem dan contact met ons op. U kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken via onze website of bellen naar: 0592-315279

  • Live tracking via internet of mobiele rittenregistratie app;
  • Voordelige en variabele maandabonnementen;
  • Toegespitst op MKB en grootzakelijke markt;
  • Internationaal toepasbaar;
  • Makkelijk naar wens uit te breiden.

Download de folder.

Klik hier voor meer info.

Heeft u interesse in het FMS ritregistratiesysteem?

Neem contact met ons op