Trekhaken

Trekhaak-met-vaste-kogel

Trekhaken

Bent u op zoek naar een trekhaak en de montage daarvan? Bij Automat Assen bent u aan het juiste adres! Als officiële partner van Brink trekhaken zoeken wij de geschikte trekhaak voor uw auto en monteren wij deze vakkundig!

Brink trekhaken

De Brink trekhaken voldoen aan alle Europese veiligheidsvoorschriften. De trekhaken zijn zorgvuldig en uitvoerig getest en passen praktisch op elke auto. Echter, is door de complexere voertuigenelektronica het inbouwen van een trekhaak ingewikkeld. Omdat Automat Assen officiële partner is van Brink trekhaken kunnen wij uw trekhaak vakkundig monteren. De specialisten volgen namelijk geregeld trainingen en blijven up-to-date met de nieuwste technologie in de Automotivebranche.

Welke soorten trekhaken zijn er?

Trekhaken zijn onder te verdelen in drie verschillende soorten. De vaste trekhaak, de afneembare trekhaak en de EcoFit trekhaak. Elke trekhaak heeft zijn specifieke voordelen. Zo is een vaste trekhaak ideaal wanneer u de trekhaak dagelijks of wekelijks gebruikt. De trekhaak zit namelijk vast en is niet los te monteren. Lang niet iedereen vindt een trekhaak mooi onder zijn of haar auto. In dat geval is de afneembare trekhaak ideaal voor u! Deze trekhaak is geschikt voor gebruik wanneer u dat wilt. Tot slot is er nog de EcoFit trekhaak. De EcoFit trekhaak is een afneembare trekhaak die verder doorontwikkeld is. Een EcoFit trekhaak beschikt bijvoorbeeld over een anti-diefstal systeem.

Waar is een trekhaak voor nodig?

Er zijn verschillende redenen om een trekhaak te laten monteren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw caravan of vouwwagen achter uw auto koppelen. Ook is het mogelijk om op deze manier de fietsen te vervoeren. Heeft u nog geen fietsendragers? Wij bieden ook fietsendragers aan.

Prijzen trekhaken

Bij Automat Assen zijn de prijzen van de trekhaken inclusief het programmeren, aanmelden en de BTW. U komt bij ons achteraf nooit voor verrassingen te staan. Ons personeel is geschoold en deskundig. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de trekhaak goed wordt geprogrammeerd en aangemeld zonder dat u hierbij schade oploopt aan uw auto. In combinatie met de Brink trekhaken weet u nu helemaal zeker dat u een goede trekhaak heeft die goed is gemonteerd!

Neem contact met ons op