airco-service

In onze werkplaats doen wij ook onderhoud aan de Airco van uw auto of camper.

Een onderhoudsbeurt aan de Airco bedraagt slechts € 79,= incl. btw
(excl. eventuele reparaties & koudemiddel)

Ook in de winter kunt u de airco rustig gebruiken om bijvoorbeeld uw ruiten aan de binnenzijde sneller te ontwasemen.

Een complete aircoservice houdt in dat wij uw airco systeem controleren, reinigen en opnieuw vullen met koudemiddel. Mocht uw auto onvoldoende koude lucht, of een muffe lucht in de auto produceren, dan loont het zeker om eens een afspraak te maken voor een airco servicebeurt.

Het niet regelmatig laten controleren en onderhouden van uw airco systeem kan uiteindelijk tot pittige reparaties leiden. Wij adviseren daarom om dit jaarlijks i.c.m. met een kleine onderhoudsbeurt of een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Airco check

Een airco check betreft een controle op lekkage van het airco systeem. Echter ook als een airco systeem niet lek is, kan toch de druk in het systeem na verloop van tijd afnemen. Elk systeem verliest namelijk heel geleidelijk koelmiddel. Indien dit niet tijdig wordt aangevuld kan dit tot onnodig dure reparaties van het systeem leiden.

Airco reinigen

Wanneer uw airco systeem reeds lang geen onderhoudsbeurt meer heeft gehad, zal de werking minder worden (airco wordt minder koud) en kunnen zich in de ventilatiekanalen bacteriën verzamelen welke een muffe geur kunnen veroorzaken. Behalve de muffe geur is dit uiteraard evenmin bevorderlijk voor de gezondheid van de inzittenden. Laat uw systeem daarom jaarlijks inspecteren en eventueel reinigen.

Airco Service

Een airco service beurt spreekt voor zich. Wij controleren het systeem op druk en drukverlies, mate van koeling en vullen het eventuele tekort aan koudemiddel weer aan. Daarnaast kunnen de ventilatiekanalen gereinigd worden. Na een complete airco service beurt  ontwasemen uw autoruiten weer snel, ruikt het systeem weer fris en bent u gevrijwaard van dure reparaties.

Meer informatie of een afspraak inplannen?