Cruise Control

Cruise Control

Iedereen wil ontspannen en zuinig autorijden. Een lange autorit kan niet alleen vermoeiend zijn, het kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Maak daarom autorijden gemakkelijk en comfortabel met een Cruise Control. Laat uw cruise control inbouwen bij Automat Assen!

Wat is een Cruise Control? 

Een Cruise Control is een elektronische snelheidsregelaar die in uw auto wordt geplaatst. Met een Cruise Control kunt u de snelheid van uw voertuig instellen. Hierdoor houdt uw voertuig automatisch deze snelheid aan.

De voordelen van Cruise Control!

Het rijden met een Cruise Control levert u als bestuurder een heleboel voordelen op. Door het inbouwen van een Cruise Control, profiteert u onder meer van:

  • Ontspannen rijden
  • Veiliger rijden
  • Zuiniger rijden
  • Een Cruise Control is achteraf eenvoudig in te laten bouwen
  • Minder kans op een bekeuring

Universele Cruise Control

Het is een misvatting dat een Cruise Control niet achteraf ingebouwd kan worden. Veel mensen gaan er van uit dat wanneer er geen Cruise Control in een auto zit, dat het ook niet mogelijk is om er één in te laten bouwen. Dat is een misvatting!

Bij Automat Assen kunt u voordelig en snel een universele Cruise Control laten inbouwen. Het voordeel van deze universele Cruise Controls zijn dat ze op vrijwel alle voertuigen passen.

Cruise Control laten inbouwen bij Automat Assen

Wilt u ook niet langer meer wachten en meer gaan genieten van het autorijden? Kom dan langs bij Automat Assen. Onze deskundige monteurs helpen u graag. Maak gauw een afspraak bij Automat Assen en laat uw Cruise Control inbouwen!

Meer informatie of een afspraak inplannen?