Onderhoudsbeurt Assen

Onderhoudsbeurt Automat Assen

Bent u op zoek naar auto onderhoud in Assen? Kom langs Automat Assen voor een professionele onderhoudsbeurt in Assen en omstreken.

 

Waarom auto onderhoud?

Een auto is niet onderhoudsvrij. Om hoge reparatiekosten te voorkomen, is het van belang dat u periodiek auto onderhoud uitvoert. De monteurs kijken tijdens een onderhoudsbeurt naar verborgen mankementen en of de auto-onderdelen nog optimaal functioneren. Mankementen en versleten onderdelen zorgen namelijk voor meer schade aan uw auto. Wordt er wat ontdekt aan uw auto? Dan repareren of vervangen wij de onderdelen altijd in overleg met u. Zo bespaart u niet alleen op onnodige kosten, maar ook problemen. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt door onze onderhoudsbeurt in Assen.

 

Wat kost een onderhoudsbeurt bij Automat Assen?

De kosten voor auto onderhoud wordt bepaald door een aantal factoren. Welk merk of type auto u heeft, of u kiest voor een grote of een kleine onderhoudsbeurt en eventueel welke mankementen de monteurs ontdekken. Wij bespreken de kosten altijd eerst met u, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hanteren een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zorgen ervoor dat onze klanten tevreden de werkplaats uit lopen. De monteurs werken tegen een goed uurtarief en wij leveren auto-onderdelen tegen een schappelijke en gunstige prijs.

 

De juiste kennis en gereedschap

Wij hebben een goed uitgeruste werkplaats waar u terecht kunt met alle merken en type auto’s. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de monteurs op de hoogte zijn van de actuele kennis. Om dit te waarborgen volgen de medewerkers van Automat Assen geregeld trainingen en opleidingen. Door de kennis, ervaring en het juiste gereedschap zijn wij in staat om zorg te dragen voor het onderhouden en repareren van uw auto.

 

Grote beurt voor uw auto

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt de hele auto van binnen en van buiten nagekeken. Hierbij hanteren wij de fabrieksvoorschriften van uw auto. Dit houdt in dat wij alle controlepunten die zijn opgegeven door de fabrikant nalopen. Dit zijn meestal tussen de 70 en 90 controlepunten. U behoudt hierdoor de fabrieksgarantie.

Wanneer uw auto weer toe is aan een grote onderhoudsbeurt ligt aan het merk, type auto, de leeftijd, de kilometerafstand en het aantal kilometers. Vaak wordt de volgende regel gebruikt: na iedere 30.000 km of na 2 jaar een grote onderhoudsbeurt.

Wilt u precies weten welke controlepunten er zijn? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag. Wilt u gebruik maken van een grote onderhoudsbeurt in Assen? Maak dan hieronder een afspraak en laat tegen een gereduceerd tarief uw airco controleren.

 

Grote onderhoudsbeurt in combinatie met een APK keuring

Bij een grote onderhoudsbeurt komen ook de veiligheidsaspecten van de APK keuring aan bod. Daarom adviseren wij om de grote onderhoudsbeurt meteen te combineren met een APK keuring. Lees hier meer over de APK keuring in Assen.

 

Kleine beurt voor uw auto

Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren wij uw auto op ongeveer 20 belangrijke punten. Onder een kleine beurt valt onder andere het verversen van de motorolie, het vervangen van uw oliefilter, het bijvullen van verschillende vloeistoffen en het visueel inspecteren van uw voertuig.

Wanneer kunt u het best gebruik maken van een kleine onderhoudsbeurt? Vaak wordt de volgende regel gebruikt: na iedere 15.000 km of ieder jaar.

Wilt u precies weten welke controlepunten er zijn bij een kleine beurt? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag. Wilt u gebruik maken van een kleine onderhoudsbeurt in Assen? Maak dan hieronder een afspraak.

 


Meer informatie of een afspraak inplannen?