Winkel

Uw autobedrijf in Assen

De winkel van Automat Assen is ruim 400 m2 groot en de meest complete autoshop en autobedrijf van Assen. In de autoshop hebben wij onder andere producten als car audio, navigatie, multimedia, dakkoffers, dakdragers, fietsendragers, velgen, banden, was- en poetsproducten en verlichting op voorraad. Staat het gezochte product hier niet tussen, grote kans dat wij deze ook in de winkel hebben. Kom langs en neem eens een kijkje in onze autoshop.

 

Werkplaats Assen

Naast de veelzijdige autoshop die wij hebben, beschikken wij als autobedrijf ook over een werkplaats waar u terecht kunt voor verschillende diensten! Kom langs als uw auto toe is aan de APK, onderhoud of de bandenwissel. Heeft u een product aangeschaft in onze autoshop? In ons autobedrijf beschikken wij over speciale apparatuur waarmee wij de producten vakkundig en professioneel monteren voor u. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring en scholing die de monteur bezitten bent u ervan gegarandeerd dat u met een glimlach onze werkplaats uitrijdt.

 

Webshop autobedrijf Assen

Wij beschikken over een webshop in samenwerking met alle Automat-vestigingen. Dit is de grootste online autowebshop van Nederland en vindt u alle producten die u nodig heeft. Daarnaast hebben we altijd leuke aanbiedingen voor u. Neem snel een kijkje! Heeft u vragen voor ons? Neem dan contact op. Wij staan u graag te woord.

 

Automat Assen, het autobedrijf voor goedkoop en prettig autorijden!

✓ In ons autobedrijf onderhouden wij alle merken en typen auto’s!

✓ Winkel met werkplaats.

 

 

Autobedrijf Automat AssenDSC03579 DSC03580 DSC03581 DSC03578