Trekhaken

Trekhaak-met-vaste-kogel

Brink trekhaken

Voor de officiële montage van Brink Trekhaken kunt u terecht bij Automat Assen. Wij zijn gecertificeerd partner van Brink Trekhaken.

Waarom Brink trekhaken?

Brink trekhaken zijn uitvoerig geteste trekhaken die passen op praktische elke auto. De betrouwbaarheid van Brink blijkt alleen al uit het meer dan 100-jarige bestaan van deze organisatie.

Verschil in kwaliteit trekhaken

Wanneer u een trekhaak aanschaft gaat u er vanuit dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig wordt vervoerd. Door de recente en complexere voertuigelektronica van de laatste jaren is het inbouwen van de trekhaak een behoorlijke ingewikkeld verhaal geworden.

Verschil in online prijzen

De prijzen van de trekhaken bij ons zijn inclusief het programmeren / aanmelden en btw. Geen verassingen achteraf! Tevens werken wij met professioneel gereedschap waarmee wij de trekhaak met het juiste aanhaalmoment kunnen monteren. Ons geschoold personeel weet hoe uw auto in elkaar steekt, en weten hoe de onderdelen onbeschadigd gedemonteerd en gemonteerd dienen te worden. Het enige waar u rekening mee dient te houden is eventueel een extra kentekenplaat, verloopadapter of contante stroomdraad ter bate van Caravan.